Три деца избягаха от детска градина в София, съобщава bTV. Случайни

...
Три деца избягаха от детска градина в София, съобщава bTV. Случайни
Коментари Харесай

3-годишни деца избягаха от детска градина

Три деца избягаха от детска градина в София, съобщава bTV. Случайни жители ги срещнали на Кооперативния пазар в кв. " Люлин " към 9:30 часа през вчерашния ден и ги върнали в детското заведение. Директорката на детската градина Дочка Мичева изясни, че всичко се е случило в границите на 5-6 минути.
Прочетете още
Тя увери, че е направено всичко допустимо тригодишните деца да бъдат върнати невредими. Те са били в постройката и остава мистерия по какъв начин са излезли.

" Свързах се с администрацията на регион " Люлин ". Сигнализирах в дирекция " Образование ". Обадих се и на родителите на децата ", изясни Мичева.

Тя увери, че ще изиска още пояснения от личния състав какво се е случило, с цел да може да вземе съответно решение.

Мичева обеща санкции по Кодекса на труда, и то не забележка, а дисциплинарно уволняване или предизвестие за такова.

Баща на дете в същата градина се застъпи за педагозите, които работят там, и изрази мнение, че са стойностни хора с дълготраен опит.

Той съобщи, че няма информация да има обезпокоени родители, които да не желаят да пуснат децата си. За тях е значимо да схванат какво ще последва, с цел да не се повтори този случай. Имало информация, че това не е първият случай на територията на общината.

" За нас е по-важно генерално да се вземат ограничения и да се реши казусът, с цел да не може децата физически да съумяват да отворят вратата на двора ", акцентира бащата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР